Tag Archives: susu rizqi

Inilah Bukti Aku Gila Susu Rizqi

susu-rizqi-inilah-bukti-aku-zieti

Kisah saya bermula bisnes mamadil sangat-sangat tragis. Sebelum saya join, saya rasa dulu produk mamadil, yakni susu rizqi, Beli dengan Kak Muji (SN Selangor) dan rasa dia memang sangat-sangat sedap gila. Saya ni memang suka minum susu. Biasa kalau kat event banyak booth bagi rasa susu free, tapi tak sama dengan susu rizqi vanila ni. […]

Saya nak jadi “Princess”

susu-rizqi-kaisara-nak-jadi-princess

Hai, nama saya Kaisara. Saya ni baru usia 4 tahun (tapi belum cukup lagi tau, bulan 8 ni baru cukup 4 tahun). ???? Saya peminat susu rizqi. Ibu saya ni agen susu rizqi tau, tapi tak bagi pun saya minum ????. Dan satu hari, badan saya naik alergik, haa.. baru ibu saya risaukan saya…???? Ibu […]