Saya nak jadi “Princess”

susu-rizqi-kaisara-nak-jadi-princess

Hai, nama saya Kaisara. Saya ni baru usia 4 tahun (tapi belum cukup lagi tau, bulan 8 ni baru cukup 4 tahun). ????

Saya peminat susu rizqi. Ibu saya ni agen susu rizqi tau, tapi tak bagi pun saya minum ????.

Dan satu hari, badan saya naik alergik, haa.. baru ibu saya risaukan saya…????

Ibu pun bagi saya minum susu rizqi ni. Saya teramatlah gembira ???? sebabnya, saya selalu ikut ibu hantar ke customer ibu, tapi tak pernah dapat upah susu rizqi.

Biasa upah yg ibu bagi cuma “kinderjoy pink” aje.????

Saya nak juga rasa minum susu ni, ramai auntie yang minum kata sedap..????

Bila saya dapat minum. ????????…sedapnyaaa. Alergik pun dah takde.

Masalah ke toilet pun dah kurang ????.

Jap ye, saya fikir masalah lain apa yang saya ada ????

Ha… saya ni asyik makan jajan, lepas tu taknak makan nasi. ????

Sekarang, selepas minum susu rizqi, saya asyik minta makanan aje dari ibu walaupun ibu dah suapkan saya nasi. ????

Ada lagi satu auntie semua, tidur saya sekarang sangatlah lena sebab perut saya kenyang.????

Sebelum tidur, ibu akan bancuh 1sachet susu rizqi.????

Dan yang paling saya suka, bila ramai auntie tegur kulit saya cantik. ????

Ibu pernah tanya saya nak jadi apa bila besar? Saya kata nak jadi “princess”. ????

Sebab itulah saya minum susu rizqi, saya nak kulit saya secantik “princess” ????

Nak jadi “princess” macam saya, jom minum susu rizqi ????????

Auntie, jomlah amik susu rizqi macam saya amik ni ????????????

 

Dikongsikan oleh: Lin Mamadil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[PENTING]

Buat pengguna baru @ lama, sekali lagi diingatkan, produk keluaran Mamadil TIDAK dijual di SHOPPEE, LAZADA & sewaktu dengannya termasuk KEDAI JAMU
Baca Selanjutnya
close-link
[ PENTING ]