Assalamualaikum Puan..

Firstly, saya memang pengguna setia mamadil sehingga sekarang.

susu rizqi lupus fighter

Tapi apa yang saya nak kongsikan di sini adalah mengenai adik saya yang merupakan pesakit SLE, juga pengguna setia mamadil. Saya kongsikan gambarnya setelah mengamalkan susu rizqi.

Detik perubahan berlaku semasa keadaan diri semakin teruk, puas kami sekeluarga ikhtiar dan akhirnya Allah ketemukan kami dengan susu rizqi mamadil. Satu demi satu perubahan yang kami nampak pada adik. Sehinggakan pakar kulit dan pakar MOPD terkejut dengan keadaan adik yang semakin positif. Alhamdulillah..

Setelah serasi dengan susu rizqi,sy sarankan adik untuk menggunakan sabun pencuci mamadil. Apa yang paling mengejutkan parut dan kesan SLE tu semakin pudar dan kulit adik semakin baik.

Walaupun tiap bulan kena check darah, ambil ubat, jumpa pakar. Tapi dengan ikhtiar susu rizqi adik ada tenaga untuk menjalani kehidupan seharian dia.

Paling best dan syukur sangat semalam adik dah convo diploma dia. Akhirnya adik dapat menamatkan pengajian dia walaupun dalam keadaan tidak seperti pelajar lain. Alhamdulillah kami syukur sangat..

Tujuan saya kongsikan perkara ini untuk mereka di luar sana yang mempunyai masalah kulit atau penyakit kita perlu ikhtiar. Dan salah satu ikhtiar dengan cara mencuba susu rizqi. Bagi kami susu rizqi susu yang penuh khasiat dan susu dianugerahkan Allah kepada Mamadil sebagai penawar kepada kita semua.

Saya minta doa dari Puan dan semua yang membaca penulisan ini, doakan pejuang SLE atau dipanggil Pejuang Lupus, terutama adik saya Nurul Zafira untuk terus hidup dan sihat seperti sedia kala. Amin.

 

 

Dikongsikan oleh: Haryana Idayu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *