Dulu Saya Tak Yakin Dengan Mamadil Ni..

dulu-saya-tak-yakin-dengan-mamadil-hidayah

Mamadil ni dah 3 tahun lalu lalang kat wall saya..

Ramai yang puji tentang brand ni.

Sekali risik harga. Aduh! melambung. Women Love saja pun boleh beli cincin anak sebentuk.

Saya pula ada masalah ekzema, saya risik la produk jenama lain. Sebab tengok testimoni dia cantik mulus je semua. Saya cuba produk jenama lain dulu untuk rawat masalah ekzema saya.

Tapi malangnya, botol kedua pun ekzema saya macam tu juga, makin merebak. Dah la muka kusam macam lebih 30-an, badan pula hodoh merah-merah. Malu saya dengan suami. Memang selalu mengelak la dengan dia.

Gatal, miang sangat. Berparut badan berlapis-lapis. Malu

Lepas tu saya tengok wakil jualan Mamadil banyak buat contest. Saya pun cuba nasib join contest dari wakil jualan mamadil. Alhamdulillah, rezeki saya menang dalam salah satu contest tersebut.

cuci muka dengan mamadil collaloe soap dan medil cleanser
Lepas cuci muka dengan teknik double cleansing, collaloe soap dan jugak medil cleanser. Muka nampak makin bersih
foundation mamadil dan lipmoist mamadil
Yang ni touch up simple dengan foundation mamadil dan lipmoist mamadil

Sejak tu saya consume Mamadil WL, minum Susu Rizqi. Perubahan yang paling ketara ekzema saya mengecut. Tak merebak sampai ke tempat lain dah. Bila dapat result yang positif ni rasa syukur sangat. InshaAllah saya akan teruskan sampai keyakinan saya depan suami tu pulih.

Apa yang saya boleh kongsikan memang berbaloi dapatkan brand ni. Produknya telus, testimoninya tak tipu, sangat jujur dalam marketing. Alhamdulillah. ????

Saya teringin nak jadi agen puan. Kalau diizinkan Allah, saya nak bantu bangkitkan ekonomi untuk bantu wanita yang sama nasib dengan saya kat luar sana. Saya tau ramai yang alami masalah macam saya. InshaAllah biiznillah.

 

Dikongsikan oleh: Nor Hidayah Musa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *