Sebelum Mamadil, Saya Dulu Susah Hanya Menunggu Gaji Bulanan

mamadil-stokis-penang-ayda-rashidah

Assalamualaikum, saya merupakan wakil jualan Mamadil Negeri Penang. Sengaja saya share kat sini untuk menaikkan semangat wanita yang masih suam-suam kuku berniaga dan nak mencari kekuatan membantu ubah hidup masing-masing Asalnya, saya hanya menjadi dropship.. Kini alhamdulillah menjadi leader sekarang. Dulu saya boleh dikatakan agak susah, kereta nak kena tarik, makan pun kais pagi makan […]

Inilah Bukti Aku Gila Susu Rizqi

susu-rizqi-inilah-bukti-aku-zieti

Kisah saya bermula bisnes mamadil sangat-sangat tragis. Sebelum saya join, saya rasa dulu produk mamadil, yakni susu rizqi, Beli dengan Kak Muji (SN Selangor) dan rasa dia memang sangat-sangat sedap gila. Saya ni memang suka minum susu. Biasa kalau kat event banyak booth bagi rasa susu free, tapi tak sama dengan susu rizqi vanila ni. […]

Pesakit SLE Minum Susu Rizqi?

susu-rizqi-lupus-fighter

Assalamualaikum Puan.. Firstly, saya memang pengguna setia mamadil sehingga sekarang. Tapi apa yang saya nak kongsikan di sini adalah mengenai adik saya yang merupakan pesakit SLE, juga pengguna setia mamadil. Saya kongsikan gambarnya setelah mengamalkan susu rizqi. Detik perubahan berlaku semasa keadaan diri semakin teruk, puas kami sekeluarga ikhtiar dan akhirnya Allah ketemukan kami dengan […]

Saya nak jadi “Princess”

susu-rizqi-kaisara-nak-jadi-princess

Hai, nama saya Kaisara. Saya ni baru usia 4 tahun (tapi belum cukup lagi tau, bulan 8 ni baru cukup 4 tahun). ???? Saya peminat susu rizqi. Ibu saya ni agen susu rizqi tau, tapi tak bagi pun saya minum ????. Dan satu hari, badan saya naik alergik, haa.. baru ibu saya risaukan saya…???? Ibu […]

Mamadil? Pernah Dengar Tapi Tak Pernah Ambil Tahu..

mamadil-pernah-dengar-tapi-tak-pernah-ambil-tahu-iza

Haaaa…Berlagak tak iolss? ???? Sepupu Iza merupakan antara agen Mamadil yang terawal sejak zaman beauty sara lagi. Masa awal-awal dulu dia selalu la promote beauty sara nie dekat Iza tapi mcm Iza cakap, Iza tak pernah ambik tahu. Sampailah nama pun bertukar ke MAMADIL Iza masih tak ambil kisah. Padahal nampak je iklan tu lalu […]

[PENTING]

Buat pengguna baru @ lama, sekali lagi diingatkan, produk keluaran Mamadil TIDAK dijual di SHOPPEE, LAZADA & sewaktu dengannya termasuk KEDAI JAMU
Baca Selanjutnya
close-link
[ PENTING ]