Pesakit SLE Minum Susu Rizqi?

susu-rizqi-lupus-fighter

Assalamualaikum Puan.. Firstly, saya memang pengguna setia mamadil sehingga sekarang. Tapi apa yang saya nak kongsikan di sini adalah mengenai adik saya yang merupakan pesakit SLE, juga pengguna setia mamadil. Saya kongsikan gambarnya setelah mengamalkan susu rizqi. Detik perubahan berlaku semasa keadaan diri semakin teruk, puas kami sekeluarga ikhtiar dan akhirnya Allah ketemukan kami dengan […]

Saya nak jadi “Princess”

susu-rizqi-kaisara-nak-jadi-princess

Hai, nama saya Kaisara. Saya ni baru usia 4 tahun (tapi belum cukup lagi tau, bulan 8 ni baru cukup 4 tahun). 😊 Saya peminat susu rizqi. Ibu saya ni agen susu rizqi tau, tapi tak bagi pun saya minum 😭. Dan satu hari, badan saya naik alergik, haa.. baru ibu saya risaukan saya…😇 Ibu […]

Mamadil? Pernah Dengar Tapi Tak Pernah Ambil Tahu..

mamadil-pernah-dengar-tapi-tak-pernah-ambil-tahu-iza

Haaaa…Berlagak tak iolss? 😄 Sepupu Iza merupakan antara agen Mamadil yang terawal sejak zaman beauty sara lagi. Masa awal-awal dulu dia selalu la promote beauty sara nie dekat Iza tapi mcm Iza cakap, Iza tak pernah ambik tahu. Sampailah nama pun bertukar ke MAMADIL Iza masih tak ambil kisah. Padahal nampak je iklan tu lalu […]

3 Perbezaan Ketara Susu Kambing dan Susu Lembu

Perbezaan-susu-kambing-dan-susu-lembu-2

Ramai golongan ibu yang beralih kepada penggunaan susu formula berasaskan susu kambing, bagi menggantikan susu formula yang berasaskan susu lembu. Anekdot ini berdasarkan kebaikan yang dikongsi oleh ramai para ibu diluar yang menceritakan kesihatan anak lebih baik, memudahkan pencernaan, kulit sihat dan cerah serta mengurangkan selsema pada anak-anak. Walaupun hanya sedikit kajian saintifik bagi mengesahkan […]

Soalan-soalan feymes yang sering ditanya pengguna?

Soalan-soalan-femes-pengguna-mamadil

Assalamualaikum,. Disini saya nak kongsikan beberapa soalan yang memang ‘femes’ ditanya oleh pengguna MAMADIL. Mungkin soalan ini ada didada anda untuk bertanya? 🙂 Berapa lama kesan nak nampak kalau mkn women love (WL) atau minum susu rizqi? Apa jua produk bergantung pada penerimaan badan individu. Ada yang ambil masa seminggu dah nampak kesan, ada juga […]