3 Perbezaan Ketara Susu Kambing dan Susu Lembu

SusuKambing vs SusuLembu

Ramai golongan ibu yang beralih kepada penggunaan susu formula berasaskan susu kambing, bagi menggantikan susu formula yang berasaskan susu lembu. Anekdot ini berdasarkan kebaikan yang dikongsi oleh ramai para ibu diluar yang menceritakan kesihatan anak lebih baik, memudahkan pencernaan, kulit sihat dan cerah serta mengurangkan selsema pada anak-anak. Walaupun hanya sedikit kajian saintifik bagi mengesahkan […]

Soalan-soalan feymes yang sering ditanya pengguna?

Assalamualaikum,. Disini saya nak kongsikan beberapa soalan yang memang ‘femes’ ditanya oleh pengguna MAMADIL. Mungkin soalan ini ada didada anda untuk bertanya? 🙂 Berapa lama kesan nak nampak kalau mkn women love (WL) atau minum susu rizqi? Apa jua produk bergantung pada penerimaan badan individu. Ada yang ambil masa seminggu dah nampak kesan, ada juga […]

Amalkan 3 “Jangan” ini supaya kulit kekal cantik

kulit cantik

NAK CANTIK HARUS MEKAP? Kulit cantik atau tak bukan sebab skincare dan make up jer. Tapi amalan kita setiap hari mempengaruhi kecantikan kulit. Untuk kekal cantik, pastikan korang tak buat 3 benda ni: JANGAN GUNA SYAMPU LEPAS CUCI MUKA. Kalo masa mandi tu korang nak syampu dan conditioner, lakukan dulu, cuci muka last. Kalo korang […]

Sensitive Skin? Here some tips for you

sensitive skin care

SENSITIVE SKIN? HERE SOME TIPS FOR YOU. Sensitive skin, before we going into deep journey, basically here what you need to know. Sensitive skin requires delicate needs. Here at MAMADIL, we offer tips and advice, plus specials product care for keeping delicate skin calm. NEVER USE RANDOM BAR SOAP TO CLEANSE YOUR SKIN. Binding agent, […]