VERIFY PRODUCTS? Watch..Click here 🙂

Bestsellers

Supplement

Susu Rizqi

RM 79.00

Supplement

Mamadil WL

RM 148.00 RM 140.00
RM 30.00
RM 49.00RM 170.00
RM 39.00
RM 110.00
RM 45.00
RM 55.00
RM 110.00
RM 45.00

Featured Reviews

testimoni Honey Miss Luna

Dila,

Cleanser dia memang the best la Dila and paling win. Sesuai la utk Honey yg kulit kering ni sebab masa nak beli haritu kan Honey tanya Dila dulu sesuai tak kalau kulit kering.

Lepas cuci rasa moist je kulit

Selalu kan kalau kite pakai cleanser bila nak cuci make up kena picit banyak2 kan

Yg medil punya cleanser ni dia memang picit sikit dah leh cuci dengan bersih.

Honey MissLuna / Honey Nasehah Empire
testimoni Raizan

Lelaki pn patut cuba.. br kacak..

Guna.. puas hati.. muka jenis kering mmg sesuai sgt.. Dh lama guna dari beautysara smpi ler medil. klu 10 bintang abam bg 100 bintang. Jerawat pn dh lama tak ada. Ramai yg tegur pakai apa.. Sbb byk berurusan dgn kaum hawa. So kita promote ler,

produk mamadil mmg bagus.

Raizan Ab Rahman / EyeCenter SD
testimoni Astiey-Nurasiah

Pagi tadi transfer RM600 kat agen mamadil. Kononnya lg 2minggu baru nak ambik. sebab stok kat rumah byk lg.

Sekali travel semua tertinggal. Terpaksa order lain dari agen seberang jaya.

Sumpah! kalau produk lain dah lama kena membebel dengan husband beli beratus macam ni. Tapi sebab Mamadil jer dia kasi.

Tq puan Dila Mubarak sebab puan terlibat dalam proses pengikisan ni

Astiey Nurasiah / Kingasman Consultancy
testimoni Adil yala

Ehem Ehem!

Isteri saya sudah mula memakai product MAMADIL, isteri anda macam mane?!

Women love satu keajaipan, tak try tak tahu.

Adil Yala / Adil Roti
testimoni Azimah zainal

Kulit muka sy sensitif yakmat.. ahamdulillah medil sangat serasi dengan sy.. hilang sume jerawat pasir n jerawat nanah.. everytime kawan2 tanya pasal skincare memang sy suggest MEDIL.. memang terbaik..

Azimah Zainal / Teacher
testimoni Noor-Syazana

Mamadil product adalah produk kecantikan pertama saya selepas 27 tahun! Selama ini saya tak pernah yakin dengan mana2 produk kecantikan sehingga mengenali mamadil!. sy pengguna skin care, woman love, & susu rizqi semestinya keluaran mamadil! ~ <3

Noor Syazana