Bestsellers

Supplement

MAMADIL Susu Rizqi

Rated 5.00 out of 5
RM79.00

Supplement

Mamadil WL

Rated 5.00 out of 5
RM148.00 RM140.00
RM30.00

Skincare

MEDIL Skincare

Rated 5.00 out of 5
RM170.00
Rated 5.00 out of 5
RM70.00
RM110.00
RM39.00
Rated 5.00 out of 5
RM45.00

Latest Reviews

Dila,

Cleanser dia memang the best la Dila and paling win. Sesuai la utk Honey yg kulit kering ni sebab masa nak beli haritu kan Honey tanya Dila dulu sesuai tak kalau kulit kering.

Lepas cuci rasa moist je kulit

Selalu kan kalau kite pakai cleanser bila nak cuci make up kena picit banyak2 kan

Yg medil punya cleanser ni dia memang picit sikit dah leh cuci dengan bersih.

Honey MissLuna / Honey Nasehah Empire

Lelaki pn patut cuba.. br kacak..

Guna.. puas hati.. muka jenis kering mmg sesuai sgt.. Dh lama guna dari beautysara smpi ler medil. klu 10 bintang abam bg 100 bintang. Jerawat pn dh lama tak ada. Ramai yg tegur pakai apa.. Sbb byk berurusan dgn kaum hawa. So kita promote ler,

produk mamadil mmg bagus.

Raizan Ab Rahman / EyeCenter SD

Pagi tadi transfer RM600 kat agen mamadil. Kononnya lg 2minggu baru nak ambik. sebab stok kat rumah byk lg.

Sekali travel semua tertinggal. Terpaksa order lain dari agen seberang jaya.

Sumpah! kalau produk lain dah lama kena membebel dengan husband beli beratus macam ni. Tapi sebab Mamadil jer dia kasi.

Tq puan Dila Mubarak sebab puan terlibat dalam proses pengikisan ni

Astiey Nurasiah / Kingasman Consultancy

Ehem Ehem!

Isteri saya sudah mula memakai product MAMADIL, isteri anda macam mane?!

Women love satu keajaipan, tak try tak tahu.

Adil Yala / Adil Roti

Kulit muka sy sensitif yakmat.. ahamdulillah medil sangat serasi dengan sy.. hilang sume jerawat pasir n jerawat nanah.. everytime kawan2 tanya pasal skincare memang sy suggest MEDIL.. memang terbaik..

Azimah Zainal / Teacher

Mamadil product adalah produk kecantikan pertama saya selepas 27 tahun! Selama ini saya tak pernah yakin dengan mana2 produk kecantikan sehingga mengenali mamadil!. sy pengguna skin care, woman love, & susu rizqi semestinya keluaran mamadil! ~ <3

Noor Syazana